Treball Viquipèdia

La nostra participació a la Viquipèdia ha estat sobre la consola de joc Sega Saturn.

Pràcticament no hi havia res escrit. Només 1 pàrraf. Els 3 últims els hem afegit entre tots els integrants del grup. L'edició la vam fer ahir i de moment les coses segueixen igual. Ningú ens ha modificat res, ni vetat cap argument que hi hem posat.

Anirem afegint més informació i completant la pàgina. Les evolucions les anirem comentant en aquesta mateixa entrada al bloc. Tinc curiositat per veure si algú no està d'acord amb alguna cosa que hi escrivim i ho canvia.



2a Edició:

Hem afegit el menú de característiques tècniques de la consola a nivell de hardware. La pàgina segueix igual. Els continguts s'han respectat i ningú més hi ha afegit informació.

3a Edició:

Hem afegit un joc que no està gens valoritzat a la llista de relíquies. El pots trobar a pilons, ja que és un dels que es distribuïa junt amb la consola. De moment cap lector expert no se n'ha adonat.

Ens han fet una correció:

JoRobot Ens ha corregit unes cometes amb la següent instrucció del dia 13-12-09:
  • Robot treu ":" dels títols segons recomana VP:CHVP
Error de sintaxi!

Valoració:

Podem arribar a afirmar que ha estat una intervenció molt plàcida amb contingut publicat completament verídic. La correcció ortogràfica ha esta molt cuidada. D'aquí a que no hi hagi cap correcció en aquest apartat.

Si la intervenció hagués estat en una pàgina de més transcendència potser haguéssim estat observats més detingudament sobre tot el publicat.

Som conscients que l'ús correcte de la nostra llengua és fonamental en un mitjà com és la Viquipèdia. Hem passat tot el text pel corrector. També el fet d'afegir contingut erroni, inconnex, o ofensiu no ha estat contemplat. Tot i que ens hagués servit per veure la capacitat de reacció d'aquesta en reestructurar el text original, realment no en dubtem de la seva eficàcia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada