Recuperació del bloc

Al finalitzar el primer quatrimestre el modul de processos eduactius II no ha estat aprobat ja que el bloc no ha superat el cinc.

A causa d'aixó les intervencions següents es realitzaran per la nova convocatòria de juny per tal d'aprobar el mòdul.

Les tasques a realitzar seran les següents.

  1. Publicar novament l'adreça del bloc al fòrum "Blocs pendents de revisió al juliol" en el grup del bLink corresponent al mòdul "Processos i contextos educatius II"
  2. Revisar novament el document "Orientacions per al tancament del bloc..." i fer les esmenes oportunes perquè compleixi fil per randa aquelles condicions. En molts casos aquesta revisió ha de comportar la depuració del bloc citant les fonts d'informació que s'han utilitzat per a l'elaboració d'algunes entrades, o bé traient aquella informació que no és d'elaboració pròpia i enllaçant-la directament a la font de la xarxa, revisant l'ortografia i l'expressió o completant intervencions pendets.
  3. Afegir un mínim de quatre intervencions amb una certa periodicitat al llarg dels quatre mesos que hi haurà abans de la convocatòria de juliol. Cal tenir en compte que en alguns casos la no superació d'aquest exercici en la convocatòria del febrer ha estat per manca de regularitat en les intervencions.
    1. Fer una intervenció que s'anirà completant al llarg del temps en què s'hi indiquin quan i quines millores que es van fent al bloc, per exemple: "Revisió ortogràfica de la intervenció...", "Enllaç a l'article original del diari a què es feia referència", "publicació de l'exercici sobre edició d'àudio", etc.
    2. Citació (amb l'enllaç corresponent) i ampliació del contingut d'una intervenció del bloc d'algun company del grup classe.
    3. Comentari d'una notícia d'actualitat (publicada entre el 15 de febrer i el 15 de juny) sobre l'ús de les tecnologies a la societat o a l'escola.
    4. Presentació d'una web d'interès educatiu. Amb una breu descripció del contingut i una justificació personal del seu interès per a l'escola.
  4. Enviar un missatge al professor enllaçant el bloc i indicant-li que ja pot ser avaluat novament. Això no haurà de ser abans del mes de maig.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada