Qui ets tu?

Qui ets tu?

A l'assignatura de COED hem tractat el tema de les descripcions i hem après que hi ha moltes maneres de fer descripcions; mitjançant música, videos, textos, imatges...

Una de les pràctiques que vam fer va ser descriure oralment a un company de classe mitjançant una fotografia que el caracteritzès i jo vaig triar aquesta fotografia per descriure en Salva.

He escollit les unes espardenyes per què en Salva les sol portar durant l'estiu però a més, les espardenyes són un tipos de calçat que es sol dur per estar per casa, o be, per estar en el poble. Per aquest motiu he triat unes espardenyes per descriure en Salva, ja que considero què és un noi que sol estar amb la familia, acompnyat per amics o familiars i no és un noi que el seu principal objetiu sigui "viure la nit".

Una altre aspecte que les espardenyes el descriuen molt bé és que en Salva va neixer a un poble, Santa Coloma de Farners, a causa d'això té un accent força arrelat, que com es diu informalment, "accent de la terra".

Els caps de setmana, en Salva sol anar al poble on una de les seves màximes distreccions és jugar a les videoconsoles, és un gran fanàtic ja que les te gairebé totes i de totes i cada una d'elles en té un bon coneixement. Està clar que juga a les consoles amb els amics en un altell que té preparat per passar les estones de diversió.

En Salva és noi alegre, divertit i bon amic, sense cap dubte una persona que a tots els hi agradaria coneixer.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada